3 nejoblíbenější vzory nosících bund opět skladem

Došili jsme pro vás 3 nejoblíbenější vzory. Jsou opět na eshopu ve všech velikostech. Jako vždy jen 5-10 ks od velikosti. 

A které vzory to jsou? 

 

Na prvním místě je to Glamour Silver Blue.

Vůbec se nedivím. Je to náš TOP produkt. Elegantní decentní vzor, velmi kvalitní softshell s membránou (vod.odol.10.000, paropropustnost 3.000) a umělá kožešina tak hustá, že by i polární liška mohla závidět. 

La Tulia.cz_nosící bundy (2)

 

Bohatý kožešinový lem kolem obou kapucí oceníte hlavně v zimě. Nejen že úžasně sluší, ale krásně vás zahřeje i v chumelenici. Na jaro a podzim si ji můžete odepnout a vynosit tak bundu celoročně. Zateplený softshell s vnitřní flísovou vrstvou vás i miminko zahřeje po celý rok. Jaro a podzim zvládnete jen s trikem, v zimě pod bundu přivlékněte hřejivou nosící mikinu a můžete si užívat zimních radovánek. 

Přiléhavé manžety na stehnech a zápěstích nepropustí dovnitř vítr ani chlad a společně s krytým krkem vám udrží uvnitř krásné teploučko.

Glamour Silver Blue je ta nejlepší volba pokud máte rádi styl a eleganci. Tak jako všechny naše bundy svým střihem zeštíhluje a jednoduše úžasně sluší. 

 

 

Druhý nejoblíbenější vzor jsou Ptáčci na hnědé.

Dlouho jsme je měli v nejžádanějších velikostech vyprodané a s nastávajícím jarem předpokládám, že nám zase brzy vyletí z hnízda. 

DPP_151k

 

Je to také bunda na celý rok. S parametry membrány 30.000 na 15.000 (voděodolnost a paropropustnost) což znamená, že vás ochrání před mírným deštěm, neprofoukne, ale zároveň je krásně prodyšná i pro sport. Nezpotíte se v ní vy ani děťátko a zároveň vás krásně zahřeje. Stejně jako všechny naše bundy má vnitřní flísovou vrstvu a hodí se na celoroční nošení. 

Nevšední design zajistí, že se za vámi bude obdivně otáčet celé město. Příjemná hnědá barva se vzory ptáčků sluší prostě všem. 

 La Tulia_nosící bundy_babywearing jackets (1)

 

 

Třetí kráskou v naší kolekci jsou Ptáčci na zelenkavé.

Oblíbeností si nic nezadají se svými parťáky v zemité hnědé. Tenhle vzor volí vždy ti, kteří mají rádi světlejší barvy. Jemně zelenkavý odstín dá více vyniknout hravému vzoru a je to opravdová designová třešinka. 

La Tulia_tulící bunda pro nošení dětí_ ptáčci na mentolové (5)

 

Látka i parametry jsou stejné jako v hnědé variantě. Takže v ní můžete okouzlovat svět také po celý rok. 

Ke všem těmto vzorům si můžete přiobjednat těhotenskou vsadku a mít tak vyřešenou bundu pro celé mateřství. Přední díl bundy (vsadku) si měníte podle toho jak potřebujete. Pohodlným přepnutím vsadky na zip vykouzlíte v okamžiku nosící, dámskou nebo těhotenskou bundu. 

 

La Tulia_nosící bundy_babywearing jackets (2)

 

Všechny naše krásky jsou šité s láskou ♥ českými švadlenkami a jen z těch nejkvalitnějších látek s atestací Öko-Tex Standard 100.

Pokud si pro vaše společné procházky s miminkem zvolíte právě naši bundu, volíte lokální výrobek, podpoříte malou českou značku a přispějete k podpoře slow fashion. Naše bunda vám vydrží roky. Můžete v ní odnosit všechny vaše děti, nosit ji pak dál jako dámskou bundu a i po letech ji můžete prodat nebo darovat další mamince.

Společně s námi podpoříte myšlenku lokální a udržitelné módy. 

 

Jsem zvědavá, kteroupak si vyberete? 

S láskou 

Petra, La Tulia  

Zpět do obchodu