Glamour styl očaruje nejen vás

Šarm, elegancwww.latulia.cz_Glamour bunda pro nošení dětí_ (3)e a ženskost. To jsou slova pojící se s módním Glamour stylem, který přinášíme v nové luxusní kolekci bund La Tulia. 

Ať už zvolíte nosící variantu bundy, těhotenskou  bundu nebo klasickou dámskou, v luxusním designu látek s kožešinkou vždy oslníte.

 
A cože to Glamour vlastně je? Slovo Glamour znamená v překladu půvab, kouzlo, okouzlení a stalo se synonymem šarmu a ženskosti. Je to styl který nikdy neomrzí a proto glamour padesátých let obživl a vrací se mezi nás v celé své kráse.

K tomuto stylu neodlučně patří elegantní oblečení podtrhující ženské křivky, rudá rtěnka, jednoduché líčení očí s černou linkou a řasenkou a také vysoké podpatky.



Jde toto vůbec skloubit s mateřstvím a nošením dětí?

Určitě! Věřím, že pokud žena chce být kočka, bude jí kdykoliv. Ať je jí 20, 50 nebo třeba 80 let. Ať sedí v kanceláři nebo se stará třeba o 5 dětí.

Je to vždy jen o nastavení mysli, probuzení své ženskosti a v případě jednoho a více dětí vyskytujících se v domě také trochu o vynalézavosti.

Řasenku a linku asi za ty roky praxe zvládněme každá během chvilky, kdy se dítě samo zabaví. Ale co ta rtěnka? To byl u mne dlouho kámen úrazu. Na to líčit se několikrát za den jsem opravdu neměla čas ani chuť a omezovat pusinkování svého andílka, aby nevypadal jako po útoku neštovic jsem vážně nechtěla.

Naštěstí jsou zde moderní vymoženosti a s nimi i kouzlo neslíbatelných rtěnek. Já se zamilovala do Maybelline SuperStay Matte Ink. Stačí se ráno nalíčit a můžete celý den jíst, pít a pusinkovat jak je libo. Nikdo nepozná, že jste se takto ráno neprobudila. Ba co více, můžete se klidně tvářit, že jste se s takto dokonalými rty už narodila.

 

Kdyby děti řádily a nezvládla jste si nalíčit oči, svých 10ti vteřin pro nanesení rtěnky se nikdy nevzdejte!

Ta totiž nejen rozzáří váš obličej, ale hlavně dokonale odpoutá pozornost od nevyspalých kruhů pod očima, které obdržíte v jakémsi nechtěném multipacku s téměř každým narozeným miminkem.

Podpatky. No, cupitat na deseticentimetrových jehlách s navázaným miminkem a případně chytat všude možně lezoucího staršího sourozence asi není to pravé, ale zkuste kompromis ve formě bot na klínu. Vykouzlí ladnou nožku a budete překvapená jak moc pohodlné jsou.

 

A teď to hlavní:   Glamour styl představuje ženskost a eleganci v oblečení.

A to je přesně to, co mi v nosícím světě chybělo. Proto vznikla La Tulia a kolekce Glamour nosících bund.

Jako všechny naše bundy jsou propracovaného elegantního střihu, který ladně kopíruje postavu i s nošeným miminkem. Glamour bundy jsou navíc z luxusních látekelegantním designem ornamentů v černé a decentních hvězdiček v hnědé variantě a samozřejmě s odnímatelnou kožešinkou, která v Glamour prostě nesmí chybět.

 

 

Nestyďte se v sobě probudit ženskost a oslnit v glamour stylu.

Zasloužíte si to.

 

www.latulia.cz_glamour bunda na nošení dětí (2)

 

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu