Jak vybrat NOSICÍ BUNDU aby ses i v nosicím oblečení cítila krásná

800_665 mobilní carousell (9)

Začínáte s nošením miminka a nevíte co na sebe? Pořídit nosicí bundu nebo mikinu nebo jen větší bunda po manželovi?

Možností je hodně, ale co bude to pravé pro vás a miminko?

Poslední možnost rovnou škrtněme ❌. Asi nikdo nechce vypadat jako strašák do zelí a přidat si opticky deset kilo nadváhy.

Pokud patříte k ženám, které se chtějí i v nosicím oblečení cítit krásné. Jste tady správně!

 

Dobře si vzpomínám jak jsem já sama řešila co na sebe při nošení. Pro denní procházky jsem potřebovala sebe i miminko ochránit před větrem, deštěm💦 a samozřejmě chladem.

 

Pořídila jsem běžnou bundu na nošení, ale brzy jsem zjistila, že není až tak funkční jak jsem čekala🫤. Foukalo mi na krk, zespod bundy i do rukávů. Byla mi zima a měla jsem strach, aby se dcerka nenachladila.

  

Začala jsem se svou švadlenou vymýšlet střih✂, který by mi vyhovoval. Krytý krk, lemy na stehnech a na rukávech,  které udrží teplo uvnitř a hlavně střih, který bude lichotit  ženské postavě. Krásný design už byl jen třešinka na dortu👌. Takhle vznikly před 5 lety bundy La Tulia®.

 

 18_1  17_1 21_1

 

Jsou ale tou správnou volbou i pro vás? Bundy La Tulie nejsou pro každého. Jsou pro ty, kterým nestačí jen funkčnost a pohodlí. Ženy které oblékáme chtějí víc. Chtějí se cítit i při nošení krásné🌷, chtějí pro sebe i miminko ty nejlepší materiály☘ a záleží jim na tom, že podporují české řemeslo.

Rády  investují do kvality, protože moc dobře vědí, že počáteční investice se jim dobře vrátí💁‍♀️. Bunda této kvality vydrží roky krásná, ať už jako nosicí či později jako dámská a když omrzí, udělá radost někomu dalšímu na bazaru.

Pokud i vy chcete pro sebe a miminko něco navíc✨, vyberte si některou z bund z dílny La Tulie. Věřte, že vám bude dělat radost po celé mateřství.

 

  JDU SI VYBRAT  

 

 

Zpět do obchodu