Recenze na bundu od fotografky Adely Fries

 
Softshellová bunda La Tulia

“Ta je tak rozkošná!” To byla první slova, když jsem bundu vysvobodila z balíčku. Pevný, ale krásně poddajný materiál.
Nádherné syté barvy. Na první pohled - láska.
 
 AF02 Bez názvu

 

Bundu jsem testovala už jako těhotná, a i když jsem měla malé bříško, tak díky úžasně vymyšlené vsadce mi nebyla malá ani velká. Těhotenská vsadka je řasená a vypadá tak trochu jako tulipán, takže s vámi “poroste” celou dobu těhotenství, že se rozevírá právě jako květina. Ale čím si mě bunda stoprocentně dostala? Elastický pás. Bunda neprofoukne, krásně drží, materiál mi přijde plavkovinový, takže i když člověk v bundě zmokl - nepromokl! Stejné náplety jsou i na rukávech.

Když v květnu bříško zmizelo, mohla jsem začít používat další dvě vsadky. Ano! Tato bunda má i nenosící vsadku. Zipy jsou na úrovni kyčelního kloubu. Chvilku mi trvalo než jsem si zvykla na zapínání zipu, ale díky tomu, člověk ani v vsadce s velkým dítětem nevypadá jako nevzhledná krabice.

AF03 af04 

 

Nenosící vsadka má dvě kapsy a končí až u brady. Bunda má kapuci s kšiltem, který krásně drží tvar a nikde se neláme, kapuci můžeme dotáhnout podle potřeby.

 Pomocí třetí vsadky z bundy uděláme nosící. Vsadka má kapucku pro dítě i s kšiltem jako pro rodiče. Nošení je možné jen vpředu, ale aspoň nehyzdí bundu vzadu žádný zip. Vsadka krásně obepne miminko a kapucka se dá nastavit pomocí gumiček, takže se přizpůsobí každé velikosti miminka. (Yves má na fotkách pár týdnů)

Kapsy na vsadce nám dovolují přidržovat a objímat miminko a mít při tom ruce v teple. Přitom jsou dostatečně hluboké na klíče, mobil, či jiné drobnosti.

Provedení bundy je prostě precizně dokonalé. Nikde žádný křivý steh, žádná nitka, vše rovné, přímé krásné. Je vidět, že bundu šijí opravdu kvalitní švadleny, které bundě dávají dostatek času a lásky.

 

   Ve skromnosti, pokud chcete být krásná a mít v šatníku krásnou bundu! Tak se nebojte sáhnout po té od LaTulia.

 

Autorka: Adela Fries

http://affoto.eu/

 

Zpět do obchodu