Recenze: Oblečení co probouzí ženskou krásu

IMG_20200927_214604_882

 

Ahoj, asi než začnu s recenzí, chtěla bych se nejdřív trochu představit.  

Jsem maminka tří dětí, momentálně na rodičovské dovolené, která se snaží aktivně si užívat svůj čas s dětmi a u toho se trochu odreagovávat i na sociálních sítích .

Můj profil snadno najdete, jsem farmaceut_na_materske a kromě nadšeného chození a nošení svých dětí do hor a lesů, se i snažím podporovat maminky v kontaktním rodičovství, kojení, ale třeba i v ekomyšlení a podpoře slow fashion, (...zas nejsem žádný kojo- ani fashion- fašista ,chápeme se...) ...a tady už se k tomu dostáváme :-)

 

Před časem jsem měla možnost nafotit pro La Tulia jejich krásnou letní kolekci, nebyla to však žádná spolupráce či placený job, jak by si mnozí mohli myslet, Peťu jsem se rozhodla touto formou podpořit, protože zároveň s výzvou na “casting na jejich modelky” na mě na FB vyskočila I La Tulia reklama...nádherná nosící bunda s ptáčky :-) ... zamilovala jsem se a okamžitě jsem začala “googlit” , kdo to ta La Tulia je, a co dělá!

 

A má tvář zazářila podruhé, když jsem se dozvěděla , že Peťa je taky maminka a že taky miluje nošení dětí a kontaktní rodičovství ♥️

A navíc i přírodu a prostě harmonii jako já,!!!

Tak jsem to z ní alespoň pak cítila I při našem osobním setkání na focení.

 

A teď k vlastní recenzi!

Šaty, které jsem teď 14 dní měla možnost testovat jsem tenkrát v létě fotila v temně fialové barvě a už tehdy mě zaujaly, barva byla krásná a tajemná, šaty pohodlné...ale pro podzim jsem se rozhodla vyzkoušet ZLATAVÉ TÓNY spadaného listí.

 

Tyhle šaty...oh!

Probouzí ženskou krásu a já jsem si v nich připadala žensky a příjemně, neměla bych problém si je vzít I s manželem na rande, kdyby tedy nějaké bylo, ale jaksi nikdo nechce hlídat 3 děti ? Nechápu :-D

A tak protože rande nebylo, tak jsem je prozatím tedy vyvětrala alespoň s nejstarší dcerou na kávu a menší nákup..taky velmi prima strávený čas.

 

 

A proč jsem se v nich cítila tak dobře?!

Jsou nesmírně pohodlné!

 I když děláte s dítětem kolotoč nebo přemet , (né, že by moje 9letá dcera něco z toho vyžadovala, ale mám ještě 2 menší kluky...takže, co si budem…), nic vás neomezuje a nikde nic netáhne a nepraská…

Prostě nesmírně pružné a zároveň kvalitně ušité.

 A silueta?! Pořád TOP! nic plandavého a beztvarého SE NEKONÁ!

 A když se cítím dobře ve své mysli I srdci, tak to jde tak nějak vidět i navenek...

 

Na šatech je prostě a jednoduše vidět, že je opravdu vyvinula maminka od dětí , nenašla jsem nic, co by nevyhovovalo, asi jen potřebuji více odstínů, zálusk mám třeba na ty barvy černé kávy, nesmírně elegantní :-)

Jsou to kousky kvalitně ušité a vydrží dětské tahání a žmoulání a to nejen u kojení :-)

Šaty jsou vyrobené v Česku, u českých švadlen a ta podpora našeho tradičního řemesla je super , jednoduše kvalitní kousek, jakby ne,  kvalita ,která musela splnit i náročné ekologické evropské normy. Takže za mne 10/10.

 

A kdo ví, třeba si fakt pořídím to čtvrté dítko a budu je mít i jako těhotenské :-D

 

Tenhle kousek mi totiž vydrží nejednu sezónu !!! 

 

 

DÍKY!!

Helena 

farmaceut_na_materske 

Zpět do obchodu