Jak šel čas v La Tulii

Znáte příběh La Tulie? Víte proč vznikly naše nosící bundy? A zajímá vás jaké to je rozjíždět firmu s malým miminkem? 

Jmenuji se Petra a La Tulie je moje třetí dítě. Zrodilo se krátce po narození druhé dcerky. Neplánovaně a zcela živelně. 

Nošení v šátku nám změnilo život už u první dcerky. Z předčasně narozeného, věčně uplakaného miminka se po pár dnech nošení stala pohodová holčička. Uklidnila se, odezněly koliky a lépe spala. Obě jsme byly klidnější a konečně šťastné.

Tehdy jsem kouzlu nošení naprosto propadla a užívala si každý společný okamžik. Když se mi narodila druhá dcerka těšila jsem se, až si ji navážu do šátku a zabořím nos do jejich vlásků.  

Co mě ale děsilo byl podzim a nošení v nosící bundě. Vždy jsem se ráda hezky oblékala a představa, že si na sebe budu muset obléct zase nevzhlednou sportovní bundu a vypadat jako skříň mě opravdu děsila. Dlouho jsem hledala na internetu, ale nic elegantního jsem nenašla. 

Před těhotenstvím jsem hodně tančila a navrhovala taneční kostýmy. Když dokážeme se švadlenou zvládnout honosný taneční kostým, zvládnem elegantní bundu taky! Noo..byl to oříšek. Krásná byla hned, ale dítě se do ní pohodlně vešlo asi až na 3. pokus :D

A tak jsme ladily a předělávaly střih až jsem byla konečně spokojená. Chtěla jsem, aby bunda byla elegantní, zeštíhlovala a neměla klasický střih, ve kterém vypadáte jako skříň! Také, aby měla všechny vychytávky, které mi u běžných nosících bund chyběly. Krytý krk, aby na mě ani na miminko nefoukalo, stahovací lemy na rukou a stehnech, které nás udrží v teple a zároveň vykouzlí hezké ženské křivky.

Prostě bundu, která bude mít styl a bude nám ženám slušet! 

 

 

 

Podařilo se! Měla jsem ji! A tehdy mě vůbec nenapadlo, že bych ji měla prodávat. Chtěla jsem ji JEN pro sebe. Když mě ale začaly zastavovat ženy na ulici a chtěly ji taky, zrodila se první myšlenka na vlastní značku. Zpočátku jsme šili jen na objednávku a nakupovala jsem materiál po metrech. Pamatuju si, jak jsem byla nervózní, když jsem dělala svou první objednávku na celých 10m!! látky a bála se jestli neprodělám i kalhoty :).

 

Dnes už pro nás šije tým zkušených švadlen a objednávám látky po stovkách metrů. Co ale zůstalo stejné je má radost z každé jedné objednávky. 

Z každé další maminky, která mi napíše, jakou radost ji naše bunda dělá a že se zase cítí po porodu krásná.

La Tulia_nosící bundy_babywearing jackets (2)

 

A jak to bylo dál? Jaké to je rozjíždět firmu s dítětem na klíně? Šlo všechno tak hladce jako na začátku? A jaké pády a překážky nás čekaly?  

Přidejte si LT do sledování na Facebooku nebo Instagramu  a přečtěte si o nás zase příště.

 

S láskou 

Petra z La Tulie♥

Zpět do obchodu