7 důvodů proč si vybrat naši nosící bundu

1/  MÁ JEDINEČNÝ STŘIH 

 

 Oproti běžným bundám budete Vy i miminko více v teple a pohodlí. Nikde no ní nefouká, má krytý krk a obepnuté zápěstí a stehna. Vítr a chlad nemá šanci dotírat na Vás ani na miminko. Budete si spolu užívat v teple a bezpečí.

 

La tulia _nosící bunda_babywearing jacket (1)

 

 

 

2/  JE BEZPEČNÁ PRO MIMINKO

 Šijeme jen z certifikovaných materiálů, které jsou bezpečné i pro čerstvě narozené miminko. Všechny používané látky mají mezinárodní atesty zdravotně nezávadných materiálů  Öko-Tex Standard 100.

 Červený Vánoční Prodej Post na Instagram (9)

 

 

 

 3/ JE TO DESIGNOVÝ KOUSEK

Tahle bunda není žádná tuctovka. Pro naši tvorbu pečlivě vybíráme zajímavé designy a šijeme jen v limitovaném množství. Je pro ženy, které mají rády styl a jedinečnost. 

 

orez_DPP_58k

 

 

 4/  NEBEZPEČNĚ SLUŠÍ

Nemusíte mít strach, že budete při nošení vypadat jako skříň. Střih jsme vyladili tak, aby vždy vykouzlil ladnou ženskou postavu a zeštíhloval. Nezáleží na tom, zda nosíte XS nebo XL. V téhle bundě budete vždy vypadat úžasně a sklízet obdiv okolí.

 

800_665 mobilní carousell (9)

 

 

5/  MÁ PERFEKTNÍ VLASTNOSTI

Vybíráme jen ty nejlepší materiály s parametry i pro sportovce. Softshell který používáme má funkční membránu s vysokou voděodolností a paropropustností. Chrání, zahřeje a je prodyšný.

 La tulia _nosící bunda_babywearing jacket (3)

 

 

6/  VOLÍTE UDRŽITELNOU MÓDU 

Nákupem podporujete udržitelnou a pomalou módu. Tahle bunda za vámi neputuje přes půlku světa. Šijí ji zkušené české švadleny a díky vysoké kvalitě není bunda záležitost na jednu sezónu. Vydrží roky. Můžete v ní bez obav odnosit všechny svoje děti a pak ji užijete jako stylovou dámskou bundu nebo ji můžete darovat či prodat další mamince.

 

Broskvový Jednoduchá Koláž Post na Instagram (2)

 

 

7/  PODPORUJETE LOKÁLNÍ ZNAČKU

La Tulia vznikla před lety jako splněný sen jedné nosící maminky. Od té doby se v našich bundách šťastně nosí stovky dětiček. Přidejte se k nám, užijte si nošení ve stylovém kousku a podpořte malou českou značku ♥

 

152515766_257672059283510_7553696863788946429_n

 

 

 

 

Zpět do obchodu