Jak nosit dítě v zimě a nezmrznout

Mohu nosit softshellovou bundu i v zimě? Nezmrznu? 
A co miminko? Nebude mu zima na nožky? Není softshell jen na jaro?

 

To jsou nejčastější otázky, na které se mne maminky ptají. Pojďme si na ně odpovědět, ať víte, na čem jste. 

La Tulia_luxusní nosící bundy i do zimy Já a naše půlroční Viktorka na zimní procházce.

 

Když si pořídíte naši nosící bundu ze zatepleného softshellu můžete ji samostatně nosit cca v + 5°C až 10°C jen v triku a miminko tenkých dupačkách.
Když se ochladí, začněte vrstvit. Vezměte si teplejší tričko nebo svetřík, stejně tak miminku něco lehkého přivlékněte. Nezapomeňte na to, že bere teplo od vás, takže to nepřežeňte. Jen na nožky mu oblečte teplejší ponožky nebo capačky.

Perfektně vás tak bunda sama o sobě ochrání celé jaro a podzim před větrem, chladem i deštěm.

 Když se zima začne hlásit o slovo, teploty klesnou k 0 °C, stačí se jen lépe obléknout a vrstvit oblečení jako plátky od cibule. 

 

"A to vážně mohu nosit i v zimě?  Můžete! V té české určitě."

 

Na polární výpravu v softshellu raději nejezděte, ale mírné mrazy s podvlíknutou hřejivou mikinou nebo huňatým vlněným svetrem v teplíčku zvládnete.

 

Jak je to možné?

Nosící bundy La Tulia® jsou totiž jiné než ostatní!

Díky našemu unikátnímu střihu bunda pevně obepne zápěstí, stehna a vysoký límec chrání krk.  Nikde do ní nefouká a vy si tak v ní v pohybu vytvoříte příjemné teplíčko, které nikde neunikne. 

 

  5DIV4442-2_1  

Loňskou zimu jsem ji testovala s dcerkou každý den. Zažily jsme spolu +11°C na Štědrý den a -8°C v únoru na sjezdovce. A stále nám bylo teplo. Když kleslo pod -10 až -12 °C už nám byla zima i v pohybu. Ale takových dní bylo jen pár.  

Je důležité myslet na to, že když jdete na svižnou procházku, zahřejete se více, než když postáváte. Nezbytné je také kvalitní spodní oblečení.

Když se obléknete do běžné fleesové mikiny z polyesteru, moc vás nezahřeje. Naopak warmkeeper s přírodní bavlnou nebo svetr z pravé vlny vykouzlí teplíčko pro vás oba jako u  kamen.

La Tulia_nosící mikina_babywearinghoodie (3) - kopie

 
A cože je to ten warmkeeper? Úžasný materiál, který už svým názvem napovídá, že zima nemá šanci. Z vnější strany hladký úplet a z vnitřní neskutečně jemný, hebký a načechraný chloupek, díky kterému se cítíte jako zachumlaní v hřejivé dece. 

5DIV7755

 

Vybrala jsem si tento materiál pro naše nosící mikiny, které můžete samostatně nosit jaro-léto-podzim a v zimě jen přivlečete pod nosící bunduMikiny jsou střihově stejné jako naše bundy, tvoří tak dokonale padnoucí spojení pro zimní nošení.  Zahřeje vás i děťátko.

 Warmkeeper je tak hebký a hřejivý, že z něj šijeme i dětské čepice s tunelem.

 

 

 "Stačí jen miminku nasadit teplou čepici,
na nožky vlněné capačky

a vyrazit ven vyhlížet padající vločky."

 

 

La Tulia_nosící bundy s kožíškem

 

Zpět do obchodu